Fortum: kommentarer på Q1-rapporten 2012

Tags , , Posted on 26 april, 2012Categories Fortum

4 thoughts on “Fortum: kommentarer på Q1-rapporten 2012”

  1. Man tackar för ännu en analys av Fortum! Bara att avvakta ytterligare nedgång i aktien och köpa på 12-13€-nivån då ;)

  2. Eddie;
    Ja vad skönt det vore, för då slapp man att fundera :-) Det kommer nog mer om Fortum och aktien ser egentligen ganska köpvärd ut redan i nuläget vid P/E 10 mätt med 3-årsmedelvärde av vinsten och över 6 % direktavkastning, men man kan alltid vänta lite till!

  3. Mycket bra och balaserad rapport med fakta och välgrundade motiveringar och stor detaljrikedom. En skön omväxling till alla forumstroll som bara skriker KÖP! eller SÄLJ! för att ”Jag vet att det skall gå upp/ner”

  4. Julejan; Hoppas du såg att det här var ett inlägg om Q1 och inte Q2 som släpptes idag :-) Instämmer annars i att ”KÖP!” eller ”SÄLJ!!” inte är något att ha…

    Apropå Q2 så tänkte jag inte skriva något inlägg eftersom jag har släppt bevakningen av Fortum men jag kunde naturligtvis inte låta bli att tjuvkika på rapporten idag och slutsatsen blev att fallet är omotiverat och att det huvudsakligen är engångsintäkter förra året som gör att årets andra kvartal ser dåligt ut. Dock påverkar förstås de låga elpriserna också, men det är sådant som går upp och ner…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *