Aros Quality Group: rapport från årsstämman 2012

Tags , Posted on 25 april, 2012Categories AQ Group

6 thoughts on “Aros Quality Group: rapport från årsstämman 2012”

  1. Tack så jättemycket. Aros Quality Group står högt på listan som jag är nyfiken på så det uppskattas att du bevakar dem.

  2. Gav även ett intressant perspektiv på hur ledningen ser på sitt arbete och företag. De vill göra roliga saker och att tjäna pengar är roligt. Så där har vi samma värderingar =).

  3. Järnvargen;
    Jodå, ledningen verkade tycka att det är kul med AQ och de nämnde också att syftet förstås är att tjäna pengar. Kvartalsrapporten för Q1 presenterades också på årsstämman och vi får se om jag hinner skriva något om den också eller om jag väntar till Q2. Rent spontant så såg Q1-rapporten hyfsad ut och bolaget verkar fortfarande varar rimligt värderat på börsen.

  4. Problemet är ju just att värderingen är rimlig. Jag är snål och köper industribolag endast när de är billiga ;-). I dagsläget ser jag nog Beijer Alma some tt bättre köp trots det högre P/E talet eftersom de levererar högre direkavkastning och lite bättre tillväxt.

  5. Fantastiskt bra bevakning av årsstämman. Själv är jag viktad relativt stor del i AQ men har ingen möjlighet att delta på årets stämma. Kommer ni på Aktiefokus vara där och rapportera i år igen? =)

    Tack för en riktigt bra blogg!

  6. Tyvärr krockar årets årsstämma med annat, men annars hade nog vi båda tagit oss dit! Det hade varit riktigt intressant att höra vad de har att säga om året som gått och om Durapart-förvärvet. Vi får hoppas att någon annan rapporterar eller hålla ut ett år till :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *