The Elements of Investing av Burton G. Malkiel & Charles D. Ellis

Tags , , , , Posted on 7 augusti, 2014Categories Böcker

3 thoughts on “The Elements of Investing av Burton G. Malkiel & Charles D. Ellis”

  1. Tack för ett bra inlägg!
    Du skriver att du ska ändra om dina PPM-fonder, hur går tankarna? Hur ska du lägga on och till vad? Har du räntefonder idag eller har du några fonder du redan nu tänker på?

    Tack på förhand
    /Göte

  2. Göte: Faktum är att det här inlägget har varit klart i två-tre månader men vi har väntat med att dra iväg det :-) Jag har redan månadssparande i Danske Invest Global och Spiltans Investmentbolagsfond och det har jag ändrat mitt PPMsparande till också. Dock är SÅFAn alldeles utmärkt. Dock ogillar jag belåning och SÅFAn är alldeles för belånad för min smak. Sedan om man närmar sig pension bör man nog minska risken än att bara köra aktiefonder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *