Analys av Vardia Insurance Group

Tags , , Posted on 13 maj, 2014Categories Vardia Insurance Group

51 thoughts on “Analys av Vardia Insurance Group”

  1. Nej, jag fick loss lite kontanter då och borde kanske slagit till. Men jag har ett stort behov av att tänka igenom detta ordentligt som du märker :)
    Finns väl en hel del som kan hända kortsiktigt; att man tappar en partner eller att försäljningstakten saktar in, att Danmark får fortsatta problem, att det tar längre tid att nå lönsamhet etc. Men av dessa saker är väl egentligen bara Danmark ett hot på lång sikt.
    Att affärsmodellen med att sälja genom partners och att använda sig av främst telefonförsäljning skulle få sig en törn är inte heller omöjligt. Som jag har förstått det säljer Vardia också försäkringar åt andra försäkringsbolag? (eller gjorde tidigare?) Detta är väl också ganska osäkra intäktsströmmar.
    Men överlag ser det väldigt bra ut :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *