Banco Santander: årsbokslut 2013

Tags , Posted on 30 januari, 2014Categories Banco Santander

9 thoughts on “Banco Santander: årsbokslut 2013”

 1. Jag förstår inte din slutsats. Köpvärd till 8,64, kostar idag 8,81 och därför vill du öka?

  Med ett avkastningskrav på 14 % ser jag aktien som köpvärd upp till 8,64 USD vilket kan jämföras med nuvarande börskurs på 8,81 USD. Det är alltså nära till hands för mig att öka lite i Santander,

 2. Mycket bra, men HSBC har inte lämnat Kina, efter försäljningen till Santander:
  ”HSBC has the largest services network among foreign banks. The bank offers a full range of services that cater to both middle-class individuals and to business-oriented individuals as well, from a robust network of 37 main branches, and 23 smaller branches. HSBC having invested USD 5 billion in select mainland financial services entities and in the growth of its own operations, including a 19.90% stake in Bank of Communications, and a 16.8% stake in Ping An Insurance.”

 3. Hittade just din analys på santander, köpt lite under 4$ då jag tyckte den var intressant några veckor tillbaka, har du kvar några santander ännu?

 4. Hej aktiestolpen!
  Nej, jag har inte kvar några Santander men jag har sneglat mot bolaget då och då. Sedan jag skrev analysen har man ju bland annat stärkt balansräkningen och sedan har det säkert hänt en del mer också. På slutet har jag inte hållt koll men det låter som det kan vara läge att göra ett återbesök?

 5. Ja, jag tycker det varjefall. Anna har tagit bort scrip dividend och lovat ökning av utdelning samt har en rimlig målsättning kommande år som känns tilltalande på dessa nivåer och direktavkastningen är fin. Geografiska diversifieringen tilltalar och spannien borde börja stärkas så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *