Vardias börsstopp: nyemission eller uppköp?

Tags Posted on 30 november, 2015Categories Vardia Insurance Group

2 thoughts on “Vardias börsstopp: nyemission eller uppköp?”

  1. Med tanke på att rapporten inte är klar förrän den 21 dec och nya pengar kommer räknas in i balansräkningen från den 1 jan, tor jag inte att en nyemission skall krävs även om man balanserar på slak lina. Tror nya VD paret kommer att jobba hårt för att få ording på skutan.

  2. Det är väl inte omöjligt att man får dispens från finansinspektionen om man hamnar strax under kraven, eftersom saker går åt rätt håll fort och det nya lånet får räknas in om under en månad? Vore väl en trevlig julklapp åt Vardias stackars aktieägare ;) De har ju trots allt tagit kraftiga grepp för att ordna upp situationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *