Årsbokslut från 24 börsnoterade danska banker

Tags , Posted on 10 mars, 2014Categories Den danska bankmarknaden

3 thoughts on “Årsbokslut från 24 börsnoterade danska banker”

 1. Tack Kenny!

  Ska bli intressant att se hur 2014 faller ut. Pratade med Adam Nyström från Didner & Grege för ett par veckor sedan i samband med en presentation han höll för aktiespararna. Han sa att de hoppades på ett scenario där nedskrivningarna för flera av de danska bankerna skulle försvinna och eventuellt till och med bli en pluspost.

  Själv skulle jag inte bli förvånad om ett sådant händelseförlopp inträffar inom de närmaste åren och vi får några år av extremt bra resultat.

  Mvh

 2. “There are times when doing nothing is a sign of investing brilliance”
  WB

 3. Zen,
  Jo sådana tider kommer att komma någon gång… Om det blir 2014 eller först om fem år får väl visa sig men det går i alla fall åt rätt håll! Nettoåtervinningar har inträffat förr och det finns ganska mycket att återvinna när det väl inträffar…

  kalle56,
  Väntar…………….. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *