Uppföljning av DalsSpira Mejeri

Tags , , Posted on 31 maj, 2016Categories DalsSpira Mejeri

4 thoughts on “Uppföljning av DalsSpira Mejeri”

  1. Jag har noterat att falköpings mjölk, som jag ofta handlat, inte längre finns i affären. Då är det svårt att få sålt den, och att köpa den.

  2. Kgb35 & V: Nästa gång ni är i affären, kan ni inte fråga varför de inte längre har Falköpings?

  3. Jag var nog väldigt otydlig: i mitt fall, så finns alltså själva vagnen för mjölkpaketen kvar, men det är påfallande ofta tomt eller bara några få enstaka mjölkpaket kvar längst ner och längst in (svårt att nå för gamla osv). Jag har tolkat det som att mjölken är väldigt populär, men att de har distributionsproblem.

    (Det var så jag tolkade kgb35 också, därav ”noterat samma sak” i tidigare kommentar, men jag förstår nu i efterhand att det kanske inte alls var så han menade, utan att den i hans butiker faktiskt är helt borttagen.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *