Aktielänkar i fokus vecka 21-2016

Tags Posted on 30 maj, 2016Categories Aktielänkar i fokus

4 thoughts on “Aktielänkar i fokus vecka 21-2016”

  1. Johanna: gillar och inte gillar är tycke och smak. Främst förstår vi inte hans utdelningsstrategi med massor av småköp. Hade man förstått hade bloggen nog givit mer.

  2. pengamaskin vs analyserar bolag – jag förstår inte riktigt varför ni ser det som antingen eller. Modellerna går ju utmärkt att kombinera. Med en pengamaskin i grunden blir man oförstörbar och kan stå emot allt som kan komma i ens väg (rent eknonomiskt,,) och man når ännu bättre resultat med sitt mer aktiva investerande.

  3. Ja jag kan inte svara för de andra ekonomibloggarna men jag har just nu inte tid att skriva några analyser på bolag pga ett manus som ska vara inskickat den fjärde juli till förlaget. Den ska bli bok till september. Men jag lovar att återkomma under det andra halvåret och då blir det mera seriöst från min sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *