Aktielänkar i fokus vecka 19-2016

Posted on 16 maj, 2016Categories Aktielänkar i fokus

One thought on “Aktielänkar i fokus vecka 19-2016”

  1. Stort Tack

    Jag menar för tipset om Aktiestinsen. Visar hur lövtunt det är. Jag har kommenterat Buffetts agerande ligger på samma nivå som denne Aktiestins. När man verkligen tittar på det ser man att det är trams, och inget annat.

    Dumheterna haglar. Vad tycks om ett uttalande som det här: Det är aldrig fel att sälja och ta hem en vinst när man ”känner” att aktien står på topp. Jodå det är fel!!: Först hur kan man känna det? För det andra det intressanta är inte att aktien stigit 50%. Frågan gäller kommer aktien fortsätta att stiga 50%?

    Soliga Hälsningar

    Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *