Aktielänkar i fokus vecka 15-2016

Tags Posted on 17 april, 2016Categories Aktielänkar i fokus

4 thoughts on “Aktielänkar i fokus vecka 15-2016”

  1. Själv tycker jag det är utmärkt att Avanza begränsar antalet exotiska marknader. Det innebär ju att det finns färre ställen att förlora pengar på. Visserligen kommer spararkollektivet att gå miste om möjligheten att investera i någon detektivbyrå i Timbuktu som handlas till p/e tal fyra. Jag tror faktiskt att de flesta kan leva med det.

    Med vänlig hälsning

    Lars

  2. Kursutveckligen i Tikspac är riktigt seg. vad tror ni behövs för att det ska ta fart? Samt har ni några funderingar på vad/vem som pressar kursen hela tiden?

  3. Signs: Vi har ingen aning om hur bolag utvecklas på kort sikt. Lite fel blogg för det :) Det man kan spekulera i är att det är konvertibeln och dessa aktier som fortfarande sätter press på kursen. Själv tycker jag det är finfint läge at köpa på sig (mer) om man inte har gjort så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *