Nu lanseras Värdepappret – värdeinvestering på svenska!

Tags , , Posted on 1 februari, 2015Categories Allmänt

41 thoughts on “Nu lanseras Värdepappret – värdeinvestering på svenska!”

 1. Aktieingenjören och Spartacus,
  Tackar! Vi kämpar på och håller tummarna för att det finns en marknad för detta :-)

  reikta,
  Smakar det så kostar det ;-) Folk lägger det mångdubbla på Aftonbladet-liknande börstidningar så högre kvalitet till lägre pris hoppas vi ska gå hem hos åtminstone några :-)

 2. Intressant initiativ. Kommer man kunna köpa lösnummer? Har inte följt irving och småbolag-bloggarna innan, men ägamintid har ju dock varit allt annat än långsiktig i sina investeringar under de år jag följt hans blogg. Ska bli mycket spännande att läsa första smakprovet.

 3. Jag kommer teckna =). Hade gärna velat se lite lägre pris då redan öppningserbjudandet på 1500 kr är smärtgränsen för mig som fattig student men jag tillhör kanske inte er direkta målgrupp. Prenumererar redan på börsdata för 599 kr om året.

  Bra projekt! Skall bli intressant att följa.

 4. G,
  Ja det är troligen i en bear market som vår strategi fungerar som allra bäst och på så vis får vi det tufft när vi startar efter 5-6 års börsuppgång, men som blivande prenumerant har man möjlighet att tajma marknaden ;-)

  Henning,
  Trevlig läsning! Ta dig gärna en titt på de andra bloggarna. Småbolag & Undantag och Irving är enligt mig bland de bästa svenska bloggarna och jag är väldigt nöjd över det team som är med i tidningen.

  Vår gemensamma aktieportfölj kommer garanterat att få extra tröghet i och med att vi är fyra personer som ska vara mer eller mindre överens om köp och sälj. Förhastade köp- och säljbeslut borde minimeras vilket borde vara bra för avkastningen.

  Det vore bra om det gick att köpa lösnummer men det finns inte planerat i nuläget. Det är nog en funktion som vi inför lite senare i sådana fall, när det finns ett par nummer att köpa…

  Aktieboom,
  Härligt! Alla vill väl se ett lägre pris utom vi som sitter på andra sidan ;-)
  Hoppas att du kommer tycka att det är värt pengarna! Det finns mycket intressanta bolag där ute att skriva om :-)

 5. Kenny,

  Har nu läst ert första nummer. Bra jobb, mycket intressant och givande läsning som rekommenderas till alla! Helt klart intresserad av att prenumerera. Några korta frågor dock, som skulle kunna påverka mitt beslut:

  Kommer man att slippa reklam i tidningen även framöver?

  Kommer ni privat att göra inköp i aktier ni skriver om kort inpå att ni släpper nytt nummer av tidningen? Ni skriver att ni inte kommer göra det i värdepappersportfölen, men vad gäller privat?

  Mvh
  Henning

 6. Henning,
  Kul att du gillar tidningen. På http://www.vardepappret.se under ”frågor och svar” och kanske till viss del i tidningen finns ett kortfattat svar på din andra fråga men jag kan utveckla lite här.

  Tidningen kommer att vara reklamfri även framöver.

  Vad gäller privat ägande så kommer vi att äga aktierna vi skriver om ibland och ibland inte. För att undvika pump and dump av den värsta sorten så har vi förbundit oss att följa samma etiska regler som anställda i fondbolag följer, dvs. vi får inte realisera en vinst i en aktie som vi har skrivit om inom en månad. Skriver vi om en aktie den sista i månaden så får vi inte sälja förrän tidigast en månad senare (om aktien har stigit) och om tidningen har haft kurspåverkan direkt efter tidningen har släppts så borde effekten ha ebbat ut då. Normalt äger vi aktier betydligt längre än en månad men man måste välja någon gräns och då valde vi samma regler som fondbolagen. Vi vill inte handikappa oss totalt och lova att hålla aktier minst ett år, alltid, för det kan finnas lägen då man vill sälja något för att köpa något billigare.

  Som du läste lovar vi också att vänta tills vi har skrivit om en aktie tills vi köper den i vår gemensamma portfölj som man kommer att kunna följa i tidningen. Detta kan bli lite av ett problem på kort sikt men även där tror vi att vi kan vänta ut en eventuell kortsiktig kurspåverkan för att köpa en månad senare.

  Vi ska försöka att vara mer transparenta än andra tidningar hur vi gör, men det korta och enkla svaret är att om man normalt äger en aktie i mer än ett år så spelar det ingen roll för kursen ett år senare vad man skrev ett år tidigare.

  I tidningen redovisas efter varje analys om skribenten äger aktien eller inte. I slutet av tidningen redovisas alla skribenters innehav i aktier som vi har skrivit om det senaste året och där kan det nog även vara lämpligt att flagga för förändringar för att vara extra tydlig och visa på hur stor ”kortsiktig” (<1 år) aktivitet som vi har i aktier som vi har skrivit om.

  Om vi kan göra något mer för att vara ännu mer transparenta så mottages tips med glädje!

 7. Blir nog kanon detta!

  Angående norska sparbanker, försvinner inte en del (upp till 25%?)av överskottet till välgörande ändamål av olika slag. De är ju frekventa inom sponsring, byggande av idrottshallar etc…

 8. Kenny,

  Tack för svar. Jag hoppar nog på tåget och utvärderar om ett år. Det kan vara värt 1500. Hoppas bara att ni genomgående orkar hålla hög kvalitet, och i synnerhet blir det kul att se vad som händer om vi får se en kraftig sättning på marknaden.

  /Henning

 9. Om prismodellen inte funkar för er får ni försöka göra en deal med Avanza/Readly to get the word out?!

 10. Lycka till! Kan säkert gå bra men då jag är student är prissättningen en aning för aggressiv. För 1000kr hade jag slagit till. Hade jag inte varit student hade jag tyckt att prissättningen skulle vara okej. Frågan är om tidningen blir tillräckligt känd så ni får genomslag med den här prissättningen. Den absoluta majoriteten som läser era bloggar är ju nybörjare och småsparare med en kassa som antagligen inte är speciellt stor.

  Kanske bara positivt för mig själv att favoritbloggarna blir mindre aktiva. Tvingas jag själv till läsa mer investeringsböcker och bygga egna case. Nog nyttigt!

 11. @Anonym. Börsveckan har nära kopplingar till Avanza.

  Däremot finns det ju en annan stor nätbank som har en stolt historik av att kopiera Avanzas idéer ;-).

 12. Kul initiativ! Håller med anonym om att ni kanske borde ha en deal med avanza/nordnet och försöka nå ut till fler och därigenom kanske kunna sänka priset (å bli en low cost provider;-)). Kanske en version på engelska också såsmåningom?

 13. Tycker detta låter som ett riktigt intressant koncept och kommer noga att följa hur det går för er.

  Efter att ha läst prova på numret har jag lite feedback till er som jag hoppas att du kan ta med dig och diskutera med de andra skribenterna.

  Läser nästan alltid på min iPhone och då är pdf-fil tyvärr inte alls optimalt. Konsumerar i vanliga fall aktiefokus via rss appen feedly som anpassar texten så att blir super enkelt att läsa på telefonen. Här kan man även ställa in ett mörkt tema som gör det behagligt att läsa i sängen innan det är dags att sova. Summa summarum så kommer jag alltså att få sämre läsupplevelse som betalande kund.

  En av de bästa sakerna med att läsa en blogg analys är att man nästan alltid får ytterliga lite information via alla kommentarer. Sparar ofta analyser jag finner extra intressanta för att kolla kommentarerna igen efter en vecka och se allt bra som har skrivits. Skulle vara väldigt intressant för oss läsare att inte förlora denna funktion när ni går över till att bli tidning.

  Kan ni lösa detta tror jag att er tidning kommer att bli en riktig succé både för er och oss läsare. Och i mina ögon är detta enkelt att lösa om ni överger pdf-formatet och gör det i form av en blogg som kräver inloggning för att läsa.

 14. anonym,
  Vi får se vad vi hittar på. Det som vi kan lova är i alla fall att ingen som tecknar en prenumeration nu kommer att bli lurad av att det kommer ett mycket bättre erbjudande framöver.

  aktiermm,
  Det är en avvägning mellan lågt pris och många prenumeranter och högt pris och få prenumeranter. Vi har försökt hitta en sweet spot som blir lagom men det kommer alltid finnas de som tycker för lågt eller för högt. Mest för högt. Vissa köper jeans för 3000 kr men vill betala noll för läsning om aktier och då får man prioritera själv =)

  Aktieingenjören,
  Vi ser oss mer som ett komplement än en konkurrent till Börsveckan. Jag tror inte att någon prenumererar på Börsveckan för att få tillgång till mastiga analyser ur ett värdeperspektiv, utan det är en lättsammare tidning. Men för den sakens skull behöver vi inte samarbeta utan just nu är vi oberoende och reklamfria vilket är en lite annorlunda sits jämfört med andra tidningar!

  Ernesto,
  ”Value investing in Swedish”? :-))) Visst är publiken större utomlands men det finns redan en del intressanta utländska värdeinriktade tidningar och nyhetsbrev. I Sverige är vi unika. Low-cost provider får vi väl se. Om någon vill sponsra 1000 nummer så ska vi nog inte vara omöjliga =)

 15. Edvard,
  Tack för feedback, jag tar med det till övriga så får vi se vad vi gör. Vi har diskuterat betalblogg tidigare men landade i att göra en tidning, fast på nätet. Det finns för- och nackdelar med båda. Övriga liknande tjänster (amerikanska värdeinvesterings-nyhetsbrev och liknande) kör också pdf-format.

  Kommentarsfunktionen är helt klart en nackdel att den inte finns med. Alltid får man ut något av det. Ska klura lite på det!

 16. Henrik,
  Det kommer en uppföljning av några norska banker i nästa nummer. Små banker såväl i Norge som i Danmark/Sverige brukar vara med och sponsra lokalsamhällena men jag har (utan att ha grävt ner mig ordentligt, så med reservation för att ha fel) svårt att tänka mig att det skulle hanteras utanför resultaträkningen, utan någonstans måste det tas som en kostnad.

  Det är möjligt att det är annorlunda för de norska bankerna där överskottet delas upp och bara en del går till egenkapitalbevisägarna. Men i sådana fall är det från ”det andra överskottet” som det tas pengar.

  Henning,
  Kul! Ja, vi ska kämpa på för att leverera med kvalitet och ju fler prenumeranter desto mer motiverad kommer man att bli. Den där sättningen har jag väntat länge på nu, men den verkar aldrig komma. Det skulle helt klart underlätta sökandet efter bolag men det finns alltid något som är billigt eller bortglömt…

 17. Håller med dem som tycker att det är lite dyrt. Finns också en risk med att ni har aktivitieter (jobb) vid sidan om. Har själv försökt bli mer aktiv men ofta tvungen att begränsa mitt bloggande av jobb skäl.

  Kommer nog inte att prenumerera men lycka till. Hoppas att ni kommer att forsätta med intresanta blogginlägg.

 18. Probus,
  Man kan bara tala för sig själv och jag tycker du tar i lite väl. Jag har bloggat i över fem år nu utan problem med aktiviteten (utom nu på slutet av naturliga skäl då jag har jobbat med tidningen istället…) och ser detta snarare som en morot att göra ett ännu bättre jobb i tidningen framöver. Sedan har vi ju ett fullblodsproffs med i tidningen också, nämligen Andreas :-)

  Risk vete tusan. Skulle vi av någon anledning (sjukdom, whatever) bli tvungna att ställa in ett nummer så får man pengarna tillbaks, det står i prenumerationsvillkoren. Allt annat vore vansinne. Man kan ju inte ta risk när man prenumererar på en tidning!

  Hoppas du ändrar dig framöver och väljer att teckna en prenumeration trots allt :-)

 19. Man måste enligt mig ha absolut minst 1M sek i portföljen för att det ska vara lönt att signa upp för tidningen, och även där motsvarar 0,2% ungefär courtaget för att sälja av hela portföljen och köpa nya aktier. Priset leder ju tyvärr till att väldigt få kommer kunna motivera att köpa tidningen :(.

  Tror du inte det vore mer ekonomiskt lönsamt för er att gå ihop och skapa en gemensam blogg, bli Sveriges överlägset största investeringsblogg och flöda den med reklam?

  Sen kan man även ifrågasätta att man signar sig på årsbasis och där med står maktlös till att ni i framtiden plötsligt blir lata och levererar en sämre produkt.

  Önskar er ändå ett stort lycka till!

  Mvh Emil

 20. Jag har inte hunnit läsa prova på-numret, men jag utgår ifrån att det är genomarbetat och bra. Dock får jag nog åtminstone för stunden sälla mig till skaran som tycker att det är lite för dyrt. Att det är reklamfritt är ett stort plus men priset per nummer upplever jag som högt för en digital produkt. Liksom Emil så funderar jag i banor av vilken ”avkastning” en prenumeration kan tänkas ge (förutom intressant och lärorik läsning, förstås). Om jag skulle prenumerera men aldrig investera i något bolag ni skriver om (efter egen analys), så kanske det är 1500/2000 kr som jobbar bättre som månadssparande i en indexfond? ;)

  Jag kanske blir helt frälst efter att ha läst prova på-numret (i så fall låter jag er veta här i kommentarsfältet), men tills vidare så nöjer jag mig med att önska lycka till!

 21. Emil,
  Antingen resonerar man så eller så skippar man att köpa den där dyra tröjan och går till H&M istället. Eller väljer bort en annan tidningsprenumeration och väljer vår tidning som förhoppningsvis ger mer, för vår målgrupp i vår lilla värdeinvesteringsnisch.

  Glöm heller inte att tidningen är avdragsgill!

  Reklam är inget som vi är särskilt sugna på även om man aldrig ska säga aldrig, men att hålla tidningen reklamfri vore ganska trevligt.

  Vi kan nog komma att snickra ihop nåt halvårserbjudande eller kanske ännu kortare också framöver efter den initiala responsen vi har fått. Att vi ska skämma ut oss och inte orka skriva i ett år håller jag inte för sannolikt utan då ska det nog till sjukdom, olyckor eller annat och skulle det gå så illa får man naturligtvis pengarna tillbaks.

  Vi klurade på betalblogg och lite annat också men landade i en tidning. Vi får se hur vi utvecklar produkten framöver men just nu är fokus på att ta fram ett intressant nr 2 och 3!

  Tack ska du ha! :-)

 22. Calle,
  Tackar!

  Vi har noterat att många skulle önska ett lägre pris och får klura på om vi gör något åt det framöver men i nuläget har vi satt det pris som vi har satt. Ingen som tecknar en prenumeration nu kommer att få se några drastiska ändringar. Och om vi skulle sänka priset framöver så kommer alla som tecknar nu att bli kompenserade.

  Vi håller tummarna för att du blir frälst så får vi se framöver hur det här utvecklar sig :-)

 23. Tror såklart inte att ni kommer tappa motivationen till att leverera en bra produkt. Menar mest att lösnummer är en enkel sak att fixa i framtiden :)

  Mvh Emil

 24. Oj, blandade känslor. Synd med minskad blogg aktivitet men kul med mer fördjupning. Jag tyckte priset var något högt men visste inte att övriga ekonomi blaskor var så löjligt dyra. Då lät Värdepappret mycket mer intressant och jag ser inte varför vissa kommentatorer klagar. Det är precis som med andra blaskor att man har valet att köpa eller inte köpa. Detta är definitivt det intressantaste som finns att tillgå.

  Två alternativ till kommentarer kan antingen vara ett privat forum för de som prenumererar och/eller om ni får in kommentarer via mejl som är värda att belysa i slutet av tidningen kanske funkar? Lite som läsarfrågor som brukar finnas. Vill iof inte att de ska minska kvalitén på resten.

  Hade några frågor och osäker på om man ska ta det här eller privat.
  Planer på studentpris? Gissar att det inte är den största målgruppen och att det inte borde slå för hårt på marginalerna.
  Gästanalyser/skribenter. Vad krävs för att få skriva något? Jag hade själv tyckt det varit kul att bli mer involverad. Har funderat på SA Contributor men detta lätt något roligare om man duger/uppvisar tillräcklig kvalité för VP. Frågar ni eller ska man ta kontakt själv? Kanske mindre viktigt men finns det någon planerad kompensation?

  Allt som allt, smart idée och lycka till! Lutar åt att bli prenumerant :)

 25. Hej

  Jag har tecknat en prenumeration (då ska ni veta att jag som värde investerare är extremt snål;-). Kan förstå att många tycker att det är dyrt.
  Min tanke är dock att försöka spara in på antalet avslut som jag gör per månad, och på så sätt bekosta tidningen. Betalar för närvarande 69 kronor i courtage, så det blir till att göra cirka två affärer mindre per månad!

  Å andra sidan, om jag får ett riktigt bra köpråd per år, så har tidningen lätt betalat av sig flera gånger om. Efter att ha följt Kenny och Äga Min Tid under några år, känns det som att man kommer få tips om en hel del bolag som aldrig kommer nämnas i svenska aktietidningar (vilket är en av orsakerna till att jag tecknat).

  Håller också med Edvard och Ruter om att det vore synd om det inte går att kommentera. Det är nästan alltid intressant, givande och underhållande att läsa kommentarerna. Samt att några av era bästa investeringscase har ju dykt upp i kommentarsfälten:-)

  Mvh

 26. Tänkte mest på nordiska kamrater som kanske föredrar svengelska framför svenska men marknanden är nog begränsad. Lycka till med projektet än en gång och ska fundera ett tag innan jag signar upp mig.

 27. Det är många kommentarer om hur dyrt det är och i vissa fall även hur mycket pengar (en miljon?) man behöver för att det ska ”löna sig” att prenumerera. Därför vill jag bidra med fem punkter som förhoppningsvis kastar ett nyanserat ljus över situationen.

  1.För 1500 kr får man alltså ett verktyg som har som mål att överavkasta börsen med en faktor 3 ungefär, mätt i tid. Medan börsen dubblar dina pengar på cirka 15 år (antaget 7%/år) så har värdepappret som mål att över tid göra det på 5-6 år, oaktat om det är en miljon du har eller mindre (eller mer). En dubblering på 5-6 år motsvarar ungefär 15 % årligen. Om jag exempelvis investerar 20 000kr har jag därmed möjlighet att tjäna 3 000 kr (15%) genom Värdepappret medan jag genom börsen (7 %) vid samma förutsättningar får 1 400 kr. Delta: 1 600 kr, vilket till och med ger en mindre slant till courtage.
  Alltså: Nej du behöver inte en miljon och ja, du kan undvara en natt på krogen.

  2. Jag får utmärkta analyser av bolag jag annars aldrig hade haft tid att analysera själv.

  3. 4 hjärnor är bättre än 1 (långt ifrån omöjligt att endast en av dessa är klipskare än mig själv), vilket ger mig klart bättre analyser än om jag inte hade prenumererat => bättre prestation.

  4. Jag lär mig oerhört mycket av att läsa analyserna vilket ger mig förutsättningen att själv göra det bättre framgent.

  5. Jag tycker det är kul! Jag gör detta för att det är mitt intresse. Att slanta 125 kr/månad på ett intresse ser jag som en inte allt för häftig utgift. Jag har svårt att komma på något som är billigare.

  En kort reflektion i all hast efter många kommentarer jag läst på olika ställen. Precis som i måna andra fall handlar detta om prioriteringar. Tack för ett bra första nummer i alla fall. Jag ser redan fram emot nästa. :-)

 28. Såg att Risk & Försäkring twittrade: ”Gjensidige Forsikring köper det litauiska skadeförsäkringsbolaget PZU Lietuva för 54 miljoner euro”

  Vore intressant att veta vad de betalade i förhållande till gross written premiums, någon som har koll? (har googlat fast hittar ingen info)

  Mvh

 29. Köpte en årsförbrukning. Hoppas ni bjuder in gästskribenter och har kvar nån slags kommentarsfunktion så får man ännu mer värde för pengarna.

 30. Ruter,
  Ja, vi får då ta och fundera på om och vad vi ska göra åt kommunikationen. Vi går ju att nå på mejl och på bloggarna men det blir ändå annorlunda mot idag. Betalblogg eller forum är ett alternativ, vi får se. Men nu har vi ju lovat våra prenumeranter tidning så det skulle bli dubbelt i sådana fall. Vi får suga på den karamellen lite.

  Studentpris har vi inte funderat på men det kanske kan vara något. Vi får diskutera frågan oss VP:are sinsemellan. Om man har en organisation där man vill köpa flera prenumerationer så fixar vi en deal där och kanske kan man tänka sig att vi gör samma åt studenter. Lockvara? ;-)

  Angående gästskribent så har vi lite idéer kring hur vi ska lägga upp det. Skriv ett mejl så tar vi det där!

  Zen,
  Kul att du ville prenumerera! Jag håller med om att det är synd att kommunikationen mellan läsare och skribenter blir annorlunda. Det är en fråga värd att klura på om man ska göra något åt.

  Intressant med köpet av det litauiska bolaget till 1,1 x GWP. Ta bort baltrabatten (Norden är stabilare och lönsammare) så har vi en rättvisare värdering på ett försäkringsbolag.

  Ernesto,
  Kul att du också tecknade en prenumeration! Jag har faktiskt fått frågan från en läsare (med rubriken ”equity focus”) om tidningen inte kan komma på engelska. Det finns en del google translate-läsare nu uppenbarligen som blir snuvade. På gott och ont =) Men svenska är både roligare och enklare att skriva på plus att vi då är ensamma i vår nisch – värdeinvestering på svenska! Värdeinvestering på engelska finns det redan många som gör.

  Kommentarsfunktionen är efterfrågad och vi ska ta en funderare på vad man kan göra åt saken. Forum är ett alternativ, konvertering till betalblogg en annan men det finns för- och nackdelar med alla alternativen.

  Daniel,
  Ja, förhoppningsvis kan vi lyckas prestera en god avkastning (bättre än index) med god hjälp av vår värdeinvesteringsstrategi i grunden och ett intensivt sökande efter billiga bolag.

  Annars håller jag helt med dig. Man får prioritera. Jag själv håller inne på ganska mycket och lägger ogärna ut småpengar på onödiga saker men så plötsligt kan tusenlapparna gå åt på något oväntat. Senast i jul näst intill spontanköpte jag ett dragspel vilket är det bästa jag köpt på år och dar. =)
  Jag antar av din kommentar att du också är prenumerant ;-) Kul! Det har blivit ett gäng prenumeranter redan så man får en extra morot att göra bra ifrån sig i kommande nummer!

 31. Kenny, hade ni fått in Lundaluppen som gästskribent så hade det varit utmärkt. :) Han kan fortfarande vara anonym. Ni borde fråga honom (om ni inte redan har gjort det)!

  Angående kommentarer, man kan ju ha en tidning med samma form som idag, men att artiklarna även läggs upp på er hemsida och som man endast kommer åt om man är prenumerant. Då skulle man kunna kommentera artiklarna. Jag tycker att det finns ett värde i att det är en tidning, eftersom det är trevligare att läsa.

 32. Lycka till! Har följt din och Ägamintids blog med stort intresse och det skall blir intressant att se hur ni utvecklas detta format. Kommer definitiv att teckna en prenumeration. Har också en förhoppning om Lundaluppen som gästskribent :-)

  Mvh Ingenjören.

 33. reitka och Ingenjören,
  Vi får väl se om Luppen vill. Att vi frågar kan ni nog räkna med i alla fall ;-)

  Kul att du tecknar, Ingenjören!
  /Också ingenjör

 34. Ett tips som skulle öka nyttan för era kunder är att skapa ett forum med en tråd för varje artikel på hemsidan som man har access till som prenumerant och där ni själva kan agera moderatorer.

  Tycker att tidningen är ett bra initiativ! Dock lite tveksam till agamintid eftersom jag upplevt att han är något okonsekvent i förvaltandet av in privata portfölj.

  Angående priset förstår jag resonemanget om att ni vill konkurrera med kvalite istället för pris men tycker att jämförelsen med etablerade konkurrenter enbart håller till viss del eftersom jag är tveksam till att ni attraherar samma typ kunder som dessa. Dessutom finns det mervärde för många med en pappersupplaga. Avstår nog själv från att prenumerera initialt även om jag hellre hade pröjsat 1500 kr för er tidning än 2000-3000 kr för konkurrenternas.

 35. Danne,
  Det är en bra idé som vi har hört från ganska många nu så vi ska ta och fundera på ett forum.

  Jag tror att det är en styrka att vi är fyra personer med lite olika syn på saker och ting men med fundamentet i värdeinvestering. Vi dunkar inte alltid varann i ryggen. När vi köper och säljer aktier till vår gemensamma portfölj (även vad vi skriver om) så kommer vi att bli tvungna att övertala varandra vilket kommer att leda till att det byggs in en tröghet mot för tvära kast. Det kan bli en intressant mix, hoppas vi.

  Du har en poäng i att vi är mer ett komplement än en konkurrent till de etablerade tidningarna. Det är inte alla som orkar ta sig igenom långa analyser utan läser hellre två rader och letar efter om det står ”köp” eller ”sälj” och vi riktar oss ju bara till den förstnämnda gruppen.

  Tack för din kommentar och du är välkommen som prenumerant senare om du skulle ändra dig! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *