Tidseffektiv analys av aktier

Tags , , Posted on 10 november, 2014Categories Investeringsfilosofi

4 thoughts on “Tidseffektiv analys av aktier”

  1. Är det inte bättre att göra en egen analys INNAN man läser bloggar? Åtminstone skapa sig en grov bild?

  2. Emil: Men det gör man inte när man läser en tidning? Storbolagen har man en grov bild av, genom att man bara är intresserad. Dock är det ju inte samma sak med alla småbolag och det är svårt att förstå tjusningen med dem. T.ex. förstod jag inte tjusningen med Vardia tills Kenny pratat med mig i 20 minuter och förklarat inlåsningseffekterna.

  3. För någon som saknar lundaluppen ska detta självklart bli spännande att följa.
    Kommer du möjligtvis ta någon av hans favorit bolag att följa då också? (tex Lundbergs var han ju väldigt förtjust i)

  4. FransJakob: Ja, vi alla saknar honom! Han har säkerligen fått många av oss mycket mer intresserade av stora, tråkica bolag :) Jag kommer med tiden gå igenom alla investmentbolag och Lundbergs är verkligen en favorit. Dock ska det nog tilläggas att jag inte är en Lundalupp utan jag är mer tempramentsfull investerare. Jag tror jag gillar risk mer, även om den ska kontrolleras nu. Blir kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *