Samarbete med Nordnet

Tags , Posted on 2 juni, 2014Categories Allmänt

19 thoughts on “Samarbete med Nordnet”

 1. Riktigt roligt och välförtjänt! Kul att Nordnet också går in i samarbeten med bloggare, på samma sätt som Avanza gjort med många andra.

  Keep up the good work!

 2. Det är på tiden att ni får ett sjysst samarbete! Det är ni förtjänta av. Fördelar som lägre courtage är en trevlig förmån att kunna få. Men kanske ännu bättre är det med att ni får bra tekniskt analysverktyg till hjälp!

  Jag ser fram emot att fortsätta följa er fantastiska blogg. Jag blev lite förvånad när jag kollade portföljutvecklingen i maj, som är ett plus över 8%, mycket tacka vare Protector som jag till största del kan tacka Kenny på Aktiefokus för att jag hittade! Det blir intressant att se hur mycket hjälp ni kan få av Nordnets analysverktyg inför kommande analyser av nya bolag.

 3. Henrik och hankman84,
  Tackar!

  Aktieingenjören,
  Tackar, lite bättre. Sedan vill vi förstås att Nordnet ska vara med i matchen också. Avanza kan inte få alla bloggare ;-)

 4. Jag har bättre relation med folk på Nordnet och Skandiabanken än Avanza så jag kanske kan göra en insats.

 5. Det blir öl med Günther och Bröli senare i veckan då antar jag;)

 6. Kul!

  Det är en märklig känsla när man säljer sig för brödsmulor. Men egot i oss gillar uppmärksamheten antar jag? ;)

 7. Ernesto: Den är definitivt redan tagen ;-) Härliga herrar!

  ägamintid: Finns några anledningar till att man skriver, men det finns två huvudanledningar. Man gör färre dåliga affärer (1) genom feedback och (2) att man måste motivera sig. Uppmärksamheten och eventuella fördelar man får genom partners är ju bara en bonus. Eller hur? :-)

 8. Vad roligt och stort grattis. Fortsätt bara som innan så blir det så bra, så bra…

 9. Jaha! Där ser man. Så Nordnet vill också vara med i blogg-trenden. Men ”antaganden mot Shareville” låter tungt :)

  Hur som helst grattis – du kommer alltid vara bland de bästa bloggare med kvalité oavsett vem du samarbetar.

 10. Jag tror mer att Nordnet får hjälp i sina analyser, ni verkar ju kunna analysera utan Nordnets analysverktyg.
  Ni utför ju själva, utan Nordnet, välarbetade och välunderbyggda analyser som med tanke på analysernas omfattning och underbyggnad måste kräva en hel del tid !
  Frågan är bara vilken påverkan Nordnet kommer att ha på Er efter detta ??
  Men det är väl en sk win-win-situation !!
  Fortsätt bara som innan så blir det bra !!

 11. Nu blir jag nyfiken, vad är det för typ av analysprogram och vad heter det?

 12. Det viktigast är att ni inte säljer er själ och skriver om det som Nordnet vill. Ni får hellre ha olika reklambanners än skriva positvt om Nordets analysverktyg eller fonder….
  Nej jag hoppas ni Keep up the good work med kvalitets analyser av underanalyserade aktier…

  Mvh

 13. H Börjesson: Nordnet kommer självklart inte blanda sig i vad vi skriver. Jämnför vi olika mäklare så kommer vi inte förespråka någon utan vara helt ärliga. Men jag tycker alla ska göra sin egna analys (och kontrollera våra siffror) för det blir oavsiktligt fel ibland.

  Sedan när det gäller reklam på sidan så drar sådant in så pass lite pengar att det inte är värt arbetet. Stora värdet för oss är att få in kommentarer som tvingar oss att utvärdera våra affärer och därmed hindra oss från att göra bottennapp (typexempel är Deutsche Bank som Kenny räddades ifrån).

 14. Tack alla! :-)

  H Börjesson,
  Nejdå, själen är intakt. Jag hör till dem som tycker att diskussionen som har varit kring andra bloggares samarbete med Avanza bara är fånig, speciellt från de som säger att de ska sluta läsa eller att de tappar förtroendet för någon blogg i fråga. Man måste alltid vara kritisk mot det man läser, för man vet aldrig vilka intressen eller dolda agendor som döljer sig bakom vad som skrivs. Nu är vi öppna med att det från och med nu finns ett samarbete med Nordnet och då kan man som läsare mycket lättare genomskåda eventuella texter som skrivs i Nordnets fördel.

  Nordnet är bra på vissa saker och mindre bra på andra. Detsamma gäller Avanza och andra aktörer. Det kommer nog ett inlägg kring det så småningom (vad gäller handel och priser på olika marknader) där det kommer delas ut både ris och ros till olika aktörer. Det ligger dock inte först i pipen ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *