The Richest Man in Babylon av George S. Clason

Tags , , , Posted on 13 juni, 2014Categories Böcker

3 thoughts on “The Richest Man in Babylon av George S. Clason”

  1. Bra genomgång av en helt superb bok! Har läst den i början av sommaren för de tre senaste åren och den ger var gång nya insikter och viktiga men enkla påminnelser. Visst språket är lite träigt och ibland är den även lite väl konservativ men i det stora hela en riktig guldklimp :-)

  2. Den boken beskriver verkligen grunden till hur man får en god privatekonomi, i min mening. Den passar alldeles utmärkt för oss simpla människor som inte vill grotta in sig så mycket i investeringsfilosofi. Sen jag läste boken för första gången så har jag haft nytta av den varje dag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *