Bankspecial på fredag i Värdepappret

Tags Posted on 25 april, 2016Categories Allmänt

4 thoughts on “Bankspecial på fredag i Värdepappret”

 1. Kenny!

  Det tror jag säkert. Bloggen tycks tilldra sig ett stort intresse. Får skriva ett inlägg så att inte kommentatorsfältet blir helt tomt:)))

  Med vänlig hälsning

  Lars

 2. För att kontra Lars ironi, så måste jag nog skriva något också :-) Tack för ett bra erbjudande! Jag ska undersöka om det går att få det här avdragsgillt på mitt AB som snart innehar kapitalförsäkring (privat avdrag försvann ju tydligen vid årsskiftet) och hoppar isåfall på tåget innan fredag. Ser fram emot att läsa mer av en utmärkt tidning!

 3. Tack för det Claes :-)

  Inlägg av reklamtyp brukar inte engagera med så mycket kommentarer. Jag vet vilka ämnen jag ska skriva om utifall det skulle vara kommentarer jag är ute efter ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *