Uppföljning av Starbreeze

Tags , , Posted on 3 februari, 2016Categories Starbreeze

5 thoughts on “Uppföljning av Starbreeze”

 1. Intressant läsning. Jag undrar bara varför raid :ww2 samt Dead by daylight inte ras upp? Sen, ett p/e 6? Känns lite väl lågt?

 2. John: De är faktiskt med, men ärligt talat har jag svårt att se mycket uppsida i dem. Du kan kolla i uträkningen på dem vad jag ser för uppsida och jag tror man till en början ska vara nöjd om förlagsverksamheten inte kostar pengar. Det är en satsning i att etablera sig som en förläggare.

  Sedan är P/E 6 lågt, absolut. Däremot är nedsidan hög om The Walking Dead floppar och då vill du ha en ordentlig krockkudde. Man ska verkligen inte underskatta risker och vi vet alla att första regeln är att inte förlora pengar!

 3. Sakligt, bra och välskrivet. Inte för mycket positivt/negativt utan mer vad har vi för information i dags läget och försöka förstå vart SB är på väg.

  Tror inte ett smack på något av det SB har ”planerat”, eller påstår sig ska komma. Bästa möjliga scenario är att något av deras spel, antagligen PD3, är det som kommer lyfta kursen igen från fiaskon på vägen..typ VR.

  Har också läst någonstans men kan inte intyga att SB håller på med AAA spel igen, något som inte funkat för dom någonsin. Samt att det man visat av VR idag är skamligt dåligt och att dom ska öppna en arcadhall för VR nånstans i USA som en satsning för detta?? Och givetvis skjuter dom på spelen mer och mer. Känns absolut som att dom inte har någon koll på läget alls och man lägger inte fokus på det som känns viktigt. Hoppas givetvis jag har fel, men av informationen att dömma ser det inte speciellt bra ut.

  Ursäkta stavfel eller liknande, tangentbordet jobbar inte som det ska.

 4. Kommer payday 3 till xbox one annars känner jag mig lurad. Har spelat till level V100 och ni skriver att fler tillägg som masker mm kommer utvecklas i pay days framtid. Är det bara dataspelet det här gäller? Finns ju massa nya banor till pc som inte kommit till xbox one? Varför lansera ett spel som tydligen bara används av pc spelare. Mvh lurad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *