Aktielänkar i fokus vecka 3-2016

Tags Posted on 24 januari, 2016Categories Aktielänkar i fokus

2 thoughts on “Aktielänkar i fokus vecka 3-2016”

  1. Hej, kul att ni länkade till brödpassion. Ett tips om ni gör egen mandelmassa är att inte använda er dyraste mixerstav. Jag har bränt två stycken redan i min egna mandelmassaproduktion ?

  2. Jacob: Sebastien är en förebild för min bakning. Få personer jag mött som brinner för sitt yrke och har den yrkesstoltheten, men ändå ödmjuk och delar med sig på ett lättbegripligt sätt. Men vi måste nästan ha en diskussion om stavmixer för att hacka mandlar?! Det låter inte som #sparadkrona :-) Jag rekommenderar en bra matberedare! Tio år senare är den fortfarande bra, fast jag råkat strimla en träslev…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *