Aktielänkar i fokus vecka 2-2016

Tags Posted on 17 januari, 2016Categories Aktielänkar i fokus

2 thoughts on “Aktielänkar i fokus vecka 2-2016”

  1. Snöbollsinvestering har också skrivit en del om TGS Nopec. Han är inte superaktiv som bloggare men han skriver bra när han väl skriver något och det är väl värt att läsa tidigare inlägg. https://snobollsinvestering.wordpress.com/2016/01/14/oljepriset-fortsatter-att-rasa-tgs-ned-35-sedan-analys-har-okat/

    Personligen lutar jag lite åt att sikta på företag längre ned i förädlingskedjan vilket jag skrev om i en kommentar. Men hittills har jag aldrig ägt en oljeaktie så mina tankar är nog inte de bästa på området.

  2. Aktieingenjören,
    Jag såg hans inlägg men glömde länka till det! Han skriver bra och intressanta inlägg.

    Hela oljesektorn verkar väldigt lockande att gå igenom. Jag kommer nog inte kunna hålla mig borta från en genomgång på något plan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *