Aktielänkar i fokus vecka 53-2015

Tags Posted on 3 januari, 2016Categories Aktielänkar i fokus

2 thoughts on “Aktielänkar i fokus vecka 53-2015”

 1. Hej Kenny och Martin!

  Denna kommentar blir helt off-topic, men jag postar här ändå eftersom att detta är ert senaste inlägg.

  Jag följer dig på Twitter Kenny och jag såg att du den 31 december skrev ”Energipolitiken får du inte glömma. Den kommer märkas om 5-10 år.” i en längre konversation om den politik som nu bedrivs :-)

  Jag önskar verkligen att du kunde skriva ett litet inlägg här på bloggen igen om energi. Om man är intresserad av att investera i energi så hamnar man obligatoriskt här på aktiefokus eftersom att alla andra som försöker sig på olika typer av analyser alltid hänvisar till de inlägg som skrivits här (om Fortum, nyckeltalsanalyser, Hafslund mm).

  Jag själv har inte kompetensen att göra en analys av de stora energibolagen, och mycket har onekligen hänt senaste tiden i och med den svenska kärnkraften, Ryssland, oljepriset osv.

  Du har verkligen en kompetens och en förståelse för detta Kenny, och jag skulle mycket uppskatta om du tog dig tid att skriva ner några rader om dina tankar kring detta.

  Jag hoppas att vi inom en snar framtid får ett nytt inlägg från dig inom detta ämne här på bloggen.

  Tack på förhand ;-)

  Hälsningar
  M

 2. M,
  Tack för din kommentar :-) Bra idé. Det kanske kan vara på sin plats med någon typ av uppdatering kring energi! Jag har en del energibolag under bevakning just nu. Elpriset är lågt och det tycker jag är intressant, till skillnad mot när det är högt.

  Vi får se när jag återkommer med inlägg. Jag kommer att plocka fram lite energibolag som jag skriver om i Värdepappret framöver men det kan nog vara på sin plats med något på Aktiefokus också :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *