Hållbara företag och lansering av nya Värdepappret

Posted on 26 augusti, 2016Categories Allmänt

2 thoughts on “Hållbara företag och lansering av nya Värdepappret”

 1. Ja då får man önska lycka till med Nya Värdepappret. Fråga: Upplever prenumeranterna på publikationen att det skapar något mervärde i deras portföljer? Får ni någon feed-back som tyder på det? Vad jag förstått så ligger köpråden lite utanför allfartsvägarna om man utrycker sig försiktigt.

  Med vänlig hälsning

  Lars

 2. Hej Lars,
  Tack för det!

  Jodå, det finns en skara som kör små bilar och uppskattar körning på landsvägar istället för att köra lastbil som bara passar in på de stora motorvägarna. I Värdepappret har vi skrivit om en del bolag/aktier som har gått riktigt bra som Traction, Nilörngruppen, Picanol och Harboes bryggeri för att nämna några som inte direkt är Large cap-bolag. Vi tror alltjämt att det finns en grupp investerare som har saknat några som skriver om bolag som inte heter Volvo, H&M och Ericsson.

  Med vänliga hälsningar
  Kenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *