Skåne-Möllan: Kvarnbranschen

Tags , , Posted on 2 januari, 2012Categories Branscher, Skåne-Möllan

4 thoughts on “Skåne-Möllan: Kvarnbranschen”

  1. Intressant läsning!

    Håller själv faktiskt på att snickrar på en analys av Skånemöllan som är ett riktigt favoritbolag (men jag tror du hinner före:-).

    Verkligen ett underanalyserat bolag också, måhända något dyrt, i alla fall tidigare.

  2. Jag är generellt dålig på att hinna få klart mina analyser. Kenny, min kollega, är mycket bättre på det. :-)

    Hur om helst är bolaget fint på många sätt, även om det känns som att de senaste åren varit ganska stilla när man byggt fabriken för att fram gryner. Det tar nog även några år för att få upp försäljningen på grynerna. Ut på det har man ett P/E på ca 18…

  3. Blir det en del 2? Gläder mig isåfall till denna! Har en liten post i företaget, köpt alldeles för dyrt.

  4. Love: Jag jobbar som ekonom så jag har haft jobbiga bokslutsmånader. Det börjar bli mer normalt med tid nu så vi får se när jag har tagit mig samman och knopat ihop något. 380 som den står i just nu tycker jag dock känns som ett bra pris. Kassaflödet stabilt, grym historik, ny fabrik igång och en väldigt konjunkturokänslig bransch ger bra förutsättningar tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *