Träffa 50% av oss på #Sparpodden på Hamburger börs ikväll

Tags , Posted on 26 november, 2013Categories Allmänt

10 thoughts on “Träffa 50% av oss på #Sparpodden på Hamburger börs ikväll”

 1. Tyvärr sitter jag på ett tåg…

  Men jag har Kennys bevakningslista uppe, så lite Aktiefokus blir det =)

 2. Hej Martin,
  Det var roligt att du dök upp i tisdags! Fantastiskt vilket uppslutning det blev – för att lyssna på en podcastinspelning!?
  Nu kämpar vi för att passera 10 000 lyssnare och det ser lovande ut. Statistiken för veckans första halva indikerar lyssnarsiffror upp mot 11 000! Så det lär bli en fortsättning, och kanske en repris med ett live-evenemang nästa halvår.
  Bästa hälsningar
  Günther Mårder

 3. Erik: Jag har inte strålande koll på deras balans- och resultaträkning längre, men jag följer absolut vad de hittar på företagsmässigt. Väldigt glad att det gått så pass bra för dem. Dock tror jag att jag kommer att hålla mig borta från dem eftersom jag kan inte bedöma hur pass väl deras spel kommer att sälja. Generellt brukar uppföljare sälja bättre än första spelet, men törs jag tro att Payday 3 kommer sälja bättre än Payday 2? Nej, det gör jag inte. Detta eftersom uppföljaren till Riddick inte gick bättre än första spelet. Om jag räknar och ser att bolaget kommer överleva fast Payday 3 och Storm floppar så känns det som att nedåtsidan är begränsad och då kommer jag nog köpa en liten post. Bra avkastning får man om man begränsar förlusterna, har jag insett ;-)

 4. Du har ingen lust att svänga ihop en analys på läget? Än så länge rollar det in pengar, kolla bara steams senaste rea där Payday 2 omsatte väldigt mycket.

 5. Erik: Det kanske kommer i jul om jag får tid att skriva. Jag har ganska svårt att få tid till det här just nu för det är årsbokslut, nyfödd bebis och villaflytt som står på agendan egentligen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *