Inför 2010

Tags Posted on 28 december, 2009Categories Allmänt

7 thoughts on “Inför 2010”

 1. Tack Per och gott nytt år!

  Är det något speciellt bolag, som är hyfsat lätt att förstå som du vill att vi ska kika närmre på? I så fall varför? Vi kommer säkert hinna med 6-8 bolag under året så förslag är alltid roliga att få in. :)

 2. Det ser lovande ut. Jag förstår inte hur jag vidarebefordrar länken till sidan via mail/EG

 3. @Egon: Högerklicka på Permalink och välj ”Copy link location” eller liknande i din webbläsare. Ser du inte ”permalink” bör du klicka på adressen i din webbläsare och kopiera den.

  Ett alternativ är att längst nere på varje inlägg så står det ”Spara/dela med dig” och där finns en ikon för att maila inlägget.

 4. Ni får gärna kolla in Cybaero om ni vill http://www.cybaero.se, litet bolag på first north som rätt så nyss tecknat ett sammarbetsavtal. Har haft det knivigt länge men nu äntligen börjar det se ljust ut.

  MVH Fredrik

 5. @Fredrik:
  Cybaero verkar otroligt svårt att gissa framtiden på och marknaden är nog ännu svårare att förstå sig på. Det känns spontant som en ren och skär lottsedel. Har du några bra tips om var man ska börja leta information om obemannade flygfarkoster?

 6. http://www2.foi.se/rapp/foir2054.pdf

  Kanske inte är exakt den typ av information man vill ha, men det finns lite godbitar att snappa upp i alla fall. Enligt min mening tycker jag UAV är intressant då det finns en hel del stora användningsområden.

  De som Cybaero har på sin sida är

  Civila företag eller personer
  Kraftledningsinspektioner
  Skogs- Industribrandsövervakning
  Fotografering

  Civila myndigheter
  Gräns- och kustbevakning
  Trafikövervakning
  Räddningstjänst

  Militär
  Övervakning
  Målutpekning
  Störsändning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *